اولین جلسه کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ تشکیل شد.
با حضور معاون اجرایی و رییس اداره فرهنگی دانشجویی واحد استانی:

اولین جلسه کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ تشکیل شد. جدید گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: اولین جلسه کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ صبح دیروز یکم خرداد با حضور دکتر غفاری معاون اجرایی، رییس اداره فرهنگی دانشجویی واحد استانی و کارشناسان مربوطه در محل سالن جلسات دانشگاه تشکیل گردید.

ادامه مطلب
نمایشگاه عکس و پوستر سوم خرداد در ۳ مرکز علمی کاربردی کرمانشاه برپا شد.
با همت واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی

نمایشگاه عکس و پوستر سوم خرداد در ۳ مرکز علمی کاربردی کرمانشاه برپا شد. گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: همزمان با سوم خرداد نمایشگاه عکس و پوستر با موضوع سالروز آزادسازی خرمشهر در مراکز علمی کاربردی فرهنگ وهنر، جهاد دانشگاهی و مرکز بنیادشهید و امورایثارگران کرمانشاه برپا شد.

ادامه مطلب
شروع مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال نیم‌سال اول ۹۷-۹۸ در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا)
اطلاعیه:

به اطلاع دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه می‌رساند: امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان از تاریخ ۹۷/۰۳/۰۱ لغایت ۹۷/۰۳/۱۵ در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) میسور می‌باشد.

ادامه مطلب
هشتادویکمین جلسه کمیسیون موارد خاص و شورای آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: هشتادویکمین جلسه کمیسیون موارد خاص و شورای آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه صبح امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ در محل سالن جلسات واحد استانی این دانشگاه تشکیل گردید.

ادامه مطلب
اولین جلسه مسئولین حراست مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ تشکیل شد.
با حضور رییس واحد استانی:

اولین جلسه مسئولین حراست مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: اولین جلسه مسئولین حراست مراکز علمی کاربردی استان در سال ۹۷ با حضور دکتر رادملکشاهی رییس واحد استانی، رییس اداره حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه و مسئولین حراست مراکز علمی کاربردی استان، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ در محل سالن جلسات واحد استانی تشکیل گردید.

ادامه مطلب
اولین جلسه شورای گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه برگزار شد.
در سال ۱۳۹۷:

اولین جلسه شورای گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: صبح امروز با حضور دکتر رادملکشاهی، معاونین واحد استانی و سایر اعضا، اولین جلسه شورای گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۷ در محل ساختمان واحد استانی برگزار گردید.

برگزاری کلاس‌های کنکوری و تقویتی ویژه دانش آموزان مناطق زلزله زده استان
معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه خبر داد:

برگزاری کلاس‌های کنکوری و تقویتی ویژه دانش آموزان مناطق زلزله زده استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: اولین مرحله از کلاس‌های تقویتی و کنکوری ویژه دانش آموزان مناطق زلزله زده استان با همت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار گردید.

ادامه مطلب
مراکز علمی‌کاربردی دولتی به بخش خصوصی واگذار می‌شوند.

دکتر راد ملکشاهی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری و دستور رئیس جمهور درخصوص توقف پذیرش دانشجو در مراکز عملی کاربردی دولتی، اظهارکرد: درحال حاضر استان کرمانشاه دارای ۲۰ مرکز عملی کاربردی فعال است که نیمی از این مراکز دولتی هستند.

ادامه مطلب
برنامه‌های هفته مشاغل دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه مشخص شد.

برنامه‌های هفته مشاغل دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه مشخص شد. گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: صبح امروز جلسه بررسی برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در هفته مشاغل با حضور مسئول پژوهش واحد استانی و کارشناسان این حوزه در مراکز علمی کاربردی استان برگزار گردید.