اخبار

آغاز ثبت نام بدون آزمون دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه ۱۳۹۶ جدید

متقاضیان ثبت نام در این دوره ها می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام و پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش بهمن ماه ۹۶ در این دوره ها، ثبت‌نام کنند.

ادامه مطلب
مسابقات فوتبال دستی ویژه مدرسان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

مسابقات فوتبال دستی ویژه مدرسان و کارکنان دانشگاه برگزار شد. گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: مسابقات فوتبال دستی گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی ویژه مدرسان و کارکنان دانشگاه با حضور کارکنان واحد استانی و مدرسان و کارکنان ۷ مرکز علمی کاربردی استان برگزار گردید.

ادامه مطلب
آغاز ثبت نام بدون آزمون دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۶

ثبت نام متقاضیان پذیرش در دوره های بدون آزمون کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۹۶ از روز شنبه مورخ ۹۶/۱۱/۲۸ آغاز و تا روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۰۲ ادامه دارد.

ادامه مطلب
مسابقه ورزشی دارت ویژه کارکنان دانشگاه برگزار شد.
همزمان با دهه مبارک فجر

مسابقه ورزشی دارت ویژه کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران مسابقات ورزشی دارت ویژه کارکنان دانشگاه در محل سالن ورزشی واحد استانی برگزار شد.

شرکت دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی در راهپیمایی
همزمان با یوم الله ۲۲ بهمن:

شرکت دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی در راهپیمایی گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: رییس و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه همگام با سایر اقشار مردم استان خصوصا مدرسان و دانشجویان دانشگاه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ شرکت نمودند.

ادامه مطلب
شومینه سیار جهت استفاده در اسکانهای موقت ساخته شد.
توسط دانشجوی مرکز علمی کاربردی مهارتهای پیشرفته کرمانشاه:

شومینه سیار جهت استفاده در اسکانهای موقت ساخته شد. گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: محمدرضا تیموری دانشجوی رشته برق صنعتی از مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای مهارتهای پیشرفته کرمانشاه موفق به ساخت شومینه سیار جهت استفاده در اسکانهای موقت شد.

ادامه مطلب
مزار شهداء انقلاب اسلامی ایران غبارروبی و عطرافشانی شد.
با حضور دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

مزار شهداء انقلاب اسلامی ایران غبارروبی و عطرافشانی شد. گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: صبح امروز دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه همزمان با دهه مبارک فجر بر مزار شهدای انقلاب اسلامی ایران حضور پیدا کرده و با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق نمودند.

ادامه مطلب
در هشتمین دوره مسابقات دو و میدانی، مدال برنز توسط دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب شد.
کسب مدال برنز دو و میدانی توسط دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، همایون همتی دانشجوی مرکزآموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه در هشتمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا- تهران ۲۰۱۸ موفق به کسب مدال برنز شد.

ادامه مطلب
نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افتتاح شد.
با حضور معاون استاندار کرمانشاه، دکتر رادملکشاهی و جمعی از مسئولین دانشگاه

نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه به نقل از خبرگزاری ایلنا: اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با حضور مهندس رحیمی معاون محترم امور اقتصادی استاندار کرمانشاه، دکتر رادملکشاهی ریس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و سایر اقشار دانشگاه در محل مسجد معتضدی واقع در میدان انقلاب اسلامی(شهرداری سابق) شهر کرمانشاه افتتاح شد.

نشست خبری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: در آستانه دهه مبارک فجر و با هدف معرفی نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، نشست خبری دکتر رادملکشاهی با اصحاب رسانه از جمله خبرگزاریها، روزنامه ها و صدا و سیمای مرکز کرمانشاه برگزار شد.