Aryanic
  • پذیرش دوره های کاردانی دانشگاه
  • زمان ملاقات با رئيس واحد استاني
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: برگزاری اولین کارگاه آموزشی ارتقاء سطح علمی انجمن های علمی- دانشجویی

چاپ        ارسال به دوست

در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه:

برگزاری اولین کارگاه آموزشی ارتقاء سطح علمی انجمن های علمی- دانشجویی

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: اولین کارگاه آموزشی ارتقاء سطح علمی انجمن های علمی- دانشجویی  در روز  سه شنبه 10 آذرماه سال جاری در محل سالن جلسات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه  که از ساعت 8 صبح  تا 16 بطول انجامید، ایجاد زمینه مناسب برای شکوفایی استعدادها، برانگیختن خلاقیت علمی دانشجویان و دانش آموختگان، بهره گیری از توانمندی های اساتید و مدیران گروه های آموزشی در تقویت و رشد فضای علمی و مهارتی مراکز و تقویت روحیه مشارکت و رقابت علمی دانشجویان بود.

در این کارگاه انتخابات شورای استانی دبیران انجمن ها نیز برگزار گردید که 4 نفر از اعضای انجمن های علمی- دانشجویی  بعنوان شورای استانی دبیران انجمن ها انتخاب گردیدند.

همچنین مدرس کارگاه نکاتی را در خصوص چگونگی شرکت در جشنواره های رویش، حرکت و...که هرساله در دانشگاه برگزار می گردد، عنوان نمودند.

١٠:٠٣ - ١٤ آذر ١٣٩٤    /    عدد : ٢١٢٢٥    /    تعداد نمایش : ٩٦٦