۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۰۴ اخبار
برگزاری سومین شورای فرهنگی اجتماعی سال 94

در دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان کرمانشاه:

برگزاری سومین شورای فرهنگی اجتماعی سال 94

کرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: سومین شورای فرهنگی اجتماعی سال 94 با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه و اعضاء شورا در  روز شنبه 19 دی ماه سال جاری  در محل واحد استانی برگزار گردید.

دکتر مزدک رادملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه هدف از تشکیل این  جلسه را برنامه ریزی برای  برنامه های فرهنگی و اجتماعی سه ماهه چهارم سال با محوریت  دهه مبارک فجر دانست  و تصریح کرد: در این ایام  می توان ارزش های انقلابی و اسلامی را در قالب برنامه های فرهنگی و هنری مناسب به دانشجویان منتقل کرد.

در این جلسه اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های سه ماهه چهارم سال پرداختند.

از مصوبات این جلسه می توان به برنامه ریزی برای برگزاری  کارگاه های تخصصی جهت ترویج فرهنگ اشتغال و مهارت برای کلیه اعضاء انجمن های علمی،  برگزاری  اردوهای آموزشی همراه با کارگاههای مهارت زندگی درنیمه اول بهمن ماه سال جاری، برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی در رشته های گرافیک ، عکاسی و نقاشی به مناسبت دهه فجر، برگزاری جشن شادی، جشنواره غذا و مسابقه سفره هفت سین به مناسبت دهه فجر در نیمه دوم بهمن و اوایل اسفند ماه، حمایت از برنامه های بسیج دانشجویی در راستای گرامیداشت دهه مبارک فجر اشاره نمود.

در انتهای جلسه مقرر گردید جلسه آتی شورا در هفته آینده برگزار گردد.