ثبت نام دوره های کاردانی بهمن ماه دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۰۵ اسلایدر اخبار
ثبت نام دوره های کاردانی بهمن ماه دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

ثبت نام دوره ­های کاردانی بهمن ماه دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه از  آغاز ثبت‌نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه سال 1394 خبر داد.

دکتر مزدک راد ملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه اظهار داشت: پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه سال 1394، از روز چهارشنبه 14/11/94 آغاز و در روز سه‌شنبه20/11/94 پایان می پذیرد. متقاضیان می‌بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیwww.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در ادامه از تاسیس یک مرکزآموزش علمی کاربردی جدید در استان خبر داد و تصریح نمود: به حول و قوه الهی امسال  بیستمین مرکز آموزش علمی کاربردی استان به نام مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری راه اندازی شده است. این مرکز در سه  کد رشته جدید پذیرش خواهد داشت.

وی در ادامه از ایجاد 4 رشته جدید در مقطع کاردانی خبر داد و تصریح کرد: امسال در پذیرش  دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه 1394، 4 رشته جدید راه اندازی شده است که عبارتند از: كاردانی حرفه‌ای امور دهیاری و شوراها، تاکسیرانی، صنایع دستی گرایش فرش دستباف و امور تعاون.

دکتر مزدک راد ملکشاهی در ادامه افزود: در پذیرش این دوره،  انتخاب رشته ها براساس سیاستها و رویکردهای تحولی در برنامه های عملیاتی دانشگاه بوده است.براین اساس رشته های دانشگاه علاوه بر رفع نیاز بازار کار و دستگاههای اجرایی، مهارت محور بوده و با افزایش توان مهارتی دانشجویان، دانش آموختگان را به سمت خود اشتغالی و تجاری سازی علم سوق می دهد.

ایشان در ادامه افزود: امسال دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در 87 کد رشته محل در 18 مرکز آموزش علمی کاربردی  با ظرفیت پذیرش حدود 5000 نفر در 4 گروه آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در استان پذیرش خواهد داشت .

ایشان در ادامه به شرایط داوطلبان در پذیرش جاری اشاره نمود و تصریح کرد:  برای دوره های کاردانی داشتن دیپلم ،داشتن سایر شرایط اختصاصی اعلام شده توسط هر یک از مراکز آموزشی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی براساس جدول شماره 5 دفترچه و برخورداری از توانایی جسمی لازم متناسب با رشته های انتخابی الزامی است. داوطلبان مرد لازم است برای پذیرش در این دوره ها کارت پایان خدمت و یا معافیت داشته و یا غیبت نظام وظیفه نداشته باشند.

وی در خصوص نحوه پذیرش دانشجو  اظهار نمود: پذیرش در این دوره ها بدون کنکور و  براساس معدل کل مندرج در گواهینامه دیپلم، نوع دیپلم و سهمیه آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن و با توجه به صلاحیتهای عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی  کاربردی صورت می گیرد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در پایان به دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه 1394 استان اشاره نمودند و تصریح نمود:كاردانی حرفه‌ای رشته های   امور دهیاری و شوراها، تاکسیرانی،صنایع دستی  گرایش فرش دستباف، سینما گرایش تصویر‌برداری، موسیقی گرایش نوازندگی ساز ایرانی ،حسابداری  گرایش های (مالی، مالیاتی، حسابرسی و صنعتی)، اطفای حریق شهری،  امداد و سوانح، امداد و نجات شهری، امور تعاون، امور فرهنگی،بازاریابی، بازرگانی  گرایش امور گمركی، تربیت بدنی  گرایش های (مربیگری پایه تیراندازی و مربیگری پایه کوه‌پیمایی و کوهنوردی)،  تربیت مربی پیش‌دبستانی، چاپ و نشر، حقوق  گرایش های( حقوق ثبتی،خدمات قضایی، دستیاری قضایی، شورای حل اختلاف)،خدمات سلامت گرایش دارویاری، دوخت و تكنولوژی لباس،روابط عمومی،  طراحی لباس، گردشگری، مددكاری اجتماعی  گرایش مددكاری خانواده، مدیریت امور اداری،مدیریت كسب و كار، معماری داخلی، هتلداری، هنرهای تجسمی گرایش های( گرافیك ونقاشی) و كاردانی فنی رشته های :  الکترونیک صنعتی،كاردانی فنی امور زراعی  گرایش های( تولید گندم و جو  وتولیدات زراعی)،كاردانی فنی باغبانی گرایش های ( تولید سبزی و صیفی ، تولید مرکبات، تولید و پرورش نهال باغی، تولیدات باغی)، برق صنعتی، برق  گرایش تاسیسات الكتریكی ساختمان، تجهیزات پزشكی - تجهیزات آزمایشگاه تشخیص پزشكی، جوشكاری،شبکه‌های کامپیوتری، شیلات - تكثیر و پرورش ماهیان گرم‌آبی، شیمی آزمایشگاهی صنعتی، عمران - امور پیمان‌ها، فناوری اطلاعات  گرایش اینترنت و شبکه‌های گسترده،كامپیوتر  گرایش سیستم‌های كامپیوتری، معماری  گرایش معماری شهری، مکانیزاسیون کشاورزی، مكانیك  گرایش ماشین‌افزار، مكانیك خودرو، نرم‌افزار گرایش برنامه‌سازی کامپیوتری .