۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۰۶ اخبار
ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته
آغاز ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته

در دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه:

آغاز ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته

پذیرش دوره های کارشناسی ناپیوسته حضوری نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بهمن ماه سال 1394 از از روز یكشنبه مورخ 18/11/94 آغاز و در روز شنبه مورخ 24/11/94 پایان می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان کرمانشاه، دكتر مزدک راد­ملکشاهی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با اعلام این خبر افزود: داوطلبان می­ توانند در مهلت مقرر و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (قابل دریافت به صورت الکترونیکی) و تهیه مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به سایت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت­نام اقدام نمایند. با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به پرداخت مبلغ 000/200 (دویست هزار) ریال بطور الکترونیکی از طریق  كارت‌های عضو شبكه بانكی شتاب كه پرداخت الكترونیكی آن‌ها فعال می‌باشد، اقدام نمایند.

دكتر رادملکشاهی تصریح نمود: در این دوره در استان کرمانشاه حدود2500 نفر در 43 كد رشته محل در  13 مرکز آموزش علمی کاربردی در 3 گروه آموزشی صنعت، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی پذیرش می­ شوند.

ایشان در ادامه تصریح نمود: پذیرش در دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای و مهندسی فناوری (كارشناسی ناپیوسته) ترمی حضوری بدون آزمون، براساس معدل كل كاردانی، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و بومی بودن صورت می‌گیرد. داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مرتبط با عناوین رشته‌های مورد تقاضا است در اولویت پذیرش در آن زیرگروه آموزشی قرار گرفته و مابقی ظرفیت در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدرک کاردانی غیرمرتبط اختصاص می‌یابد و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان ذکور این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: در این پذیرش یک دوره کارشناسی ناپیوسته جدید و مورد نیاز استان راه اندازی شده است که این دوره­ عبارت از کارشناسی موسیقی گرایش نوازندگی ساز ایرانی.

وی در ادامه با اشاره به «نظام آموزش مهارت و فناوری» افزود: دانشگاه جامع علمی‌كاربردی به عنوان یكی از اركان مهم آموزش‌ عالی در تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و با رویکرد رفع نیازهای منطقه ای و استانی نقش محوری ایفا می کند.

ایشان در پایان رشته های مورد پذیرش در این دوره در سطح استان را چنین عنوان نمود: کارشناسی حرفه ای حسابداری  گرایش های (مالی و خدمات و تولیدات صنعتی) ، آسیب‌شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد تربیت مربی پیش دبستانی،  حقوق گرایش های (ارشاد در امور مدنی، حقوق ثبتی)،  روابط عمومی گرایش رفتار اجتماعی و افكارسنجی، عكاسی گرایش تبلیغات،  گرافیک گرایش تصویرسازی، مددكاری اجتماعی گرایش خانواده، مدیریت امداد سوانح طبیعی، مدیریت امداد سوانح غیرطبیعی، مدیریت عملیات امداد و نجات،  معماری گرایش های (طراحی محیط بیرونی، طراحی محیط داخلی و طراحی و نوسازی بافت‌های فرسوده)،  موسیقی  گرایش نوازندگی ساز ایرانی،  نقاشی – نقاشی  و مهندسی فناوری رشته های:  ابزار دقیق، مهندسی فناوری اطلاعات  گرایش های( امنیت اطلاعات وفناوری اطلاعات)، مهندسی فناوری جوش،مهندسی فناوری شبکه‌های انتقال برق،هندسی فناوری شبکه‌های توزیع برق،مهندسی فناوری شبكه‌های كامپیوتری،مهندسی فناوری عمران - ساختمان‌سازی، مهندسی فناوری متالورژی  ذوب فلزات، مکانیک گرایش های ( تاسیسات حرارتی و برودتی، ماشین‌افزار، مکانیک خودرو).