ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته تمدید شد

۲۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۱۱ اخبار
ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته تمدید شد

در دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه:

تمدید ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته

کرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای بهمن‌ماه سال 1394 تا پایان روز چهارشنبه 28 بهمن‌ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان کرمانشاه، دكتر مزدک راد­ملکشاهی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با اعلام این خبر افزود: به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه برای ثبت نام خود اقدام ننموده ‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده كه متقاضیان ثبت‌نام بتوانند تا روز چهارشنبه مورخ 94/11/28 نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند؛ لذا كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش مذكور اقدام نمایند. ضمناً آن دسته از داوطلبانی كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام اقدام نموده‌ اند، می ‌توانند درصورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.

دكتر رادملکشاهی تصریح نمود: در این دوره در استان کرمانشاه حدود2500 نفر در 43 كد رشته محل در  13 مرکز آموزش علمی کاربردی در 3 گروه آموزشی صنعت، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی پذیرش می­ شوند.

ایشان در ادامه تصریح نمود: پذیرش در دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای و مهندسی فناوری (كارشناسی ناپیوسته) ترمی بدون آزمون، براساس معدل كل كاردانی، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و بومی بودن صورت می‌گیرد. داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مرتبط با عناوین رشته‌های مورد تقاضا است در اولویت پذیرش در آن زیرگروه آموزشی قرار گرفته و مابقی ظرفیت در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدرک کاردانی غیرمرتبط اختصاص می‌یابد و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان ذکور این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: در این پذیرش یک دوره کارشناسی ناپیوسته جدید و مورد نیاز استان راه اندازی شده است که این دوره­ عبارت از کارشناسی موسیقی گرایش نوازندگی ساز ایرانی.

وی در ادامه با اشاره به «نظام آموزش مهارت و فناوری» افزود: دانشگاه جامع علمی‌كاربردی به عنوان یكی از اركان مهم آموزش‌ عالی در تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و با رویکرد رفع نیازهای منطقه ای و استانی نقش محوری ایفا می کند.

ایشان در پایان رشته های مورد پذیرش در این دوره در سطح استان را چنین عنوان نمود: کارشناسی حرفه ای حسابداری  گرایش های (مالی و خدمات و تولیدات صنعتی) ، آسیب‌شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد تربیت مربی پیش دبستانی،  حقوق گرایش های (ارشاد در امور مدنی، حقوق ثبتی)،  روابط عمومی گرایش رفتار اجتماعی و افكارسنجی، عكاسی گرایش تبلیغات،  گرافیک گرایش تصویرسازی، مددكاری اجتماعی گرایش خانواده، مدیریت امداد سوانح طبیعی، مدیریت امداد سوانح غیرطبیعی، مدیریت عملیات امداد و نجات،  معماری گرایش های (طراحی محیط بیرونی، طراحی محیط داخلی و طراحی و نوسازی بافت‌های فرسوده)،  موسیقی  گرایش نوازندگی ساز ایرانی،  نقاشی – نقاشی  و مهندسی فناوری رشته های:  ابزار دقیق، مهندسی فناوری اطلاعات  گرایش های( امنیت اطلاعات وفناوری اطلاعات)، مهندسی فناوری جوش،مهندسی فناوری شبکه‌های انتقال برق،هندسی فناوری شبکه‌های توزیع برق،مهندسی فناوری شبكه‌های كامپیوتری،مهندسی فناوری عمران - ساختمان‌سازی، مهندسی فناوری متالورژی  ذوب فلزات، مکانیک گرایش های ( تاسیسات حرارتی و برودتی، ماشین‌افزار، مکانیک خودرو).