به مناسبت دهه مبارک فجر: جشنواره دانشجویی غذاهای سنتی
در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه به مناسبت دهه مبارک فجر:
جشنواره دانشجویی غذاهای سنتی
کرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر جشنواره ی دانشجویی غذاهای سنتی کرمانشاه در محل مرکز آموزش علمی کاربردی امام رضا(ع) برگزار گردید.
در این جشنواره 25 تیم از 8 مرکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه شرکت نموده و غذاهای سنتی کرمانشاه عرضه گردید. داوران این جشنواره پس از اعلام سه تیم برتر،7 تیم نمونه دیگر را نیز شناسایی نمودند و در پایان به 10 تیم انتخابی جوایزی اهدا گردید .
در مراسم اختتامیه این جشنواره دکتر میثم خسروی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام رضا(ع) بیان داشتند: غذا نشان دهنده عمق فرهنگی و ویژگی های تمدنی هر قوم و گروه از مردم می باشد و این برنامه به عنوان حرکتی فرهنگی به بررسی غذاهای سنتی استان کرمانشاه می پردازد و بخش مهمی از فرهنگ این منطقه را عرضه می نماید. شاپور میری معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه نیز برگزاری این برنامه را با هدف ایجاد شادی، شور و شوق در بین دانشجویان عنوان نموند.
