اولین رویداد اردوی استارت آپ

۰۲ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۱۳ اسلایدر اخبار
اولین رویداد اردوی استارت آپ

اولين رویداد اردوی استارت آپ

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: اولين رویداد اردوی استارت آپ  در دانشگاه رازی با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار گردید. این اردوی سه روزه در روز  چهارشنبه 28 بهمن ماه در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز شد و در روز جمعه 30 بهمن ماه به کار خود پایان داد.

p1000687.jpg

دکتر مزدک راد ملکشاهی اظهار امیدواری نمودند که برگزاری اردوی استارتاپ در بین دانشجویان  در راستای تحقق شعار دانشگاه (دانشگاه جامع علمی کاربردی  دانشگاه کارآفرین) می تواند یک مسیر عملی در ایده پردازی  در جهت راه‌اندازی کسب و کار  را برای دانشجویان عیان نماید.

در اين دوره ، 38 شركت كننده حضور داشتند و 21 ايده مطرح شد كه با راي گيري 6 ايده توانستند به تشكيل گروه بپردازند. پس از دو روز كار عملي و تلاش، در روز آخر 3 گروه " كاربيت، هم سفر و استندآپ " به ترتيب به عنوان تيم هاي برتر انتخاب شدند.

p1000691_3621.jpg