بیست و چهارمین نشست روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۲۰ اسلایدر اخبار
بیست و چهارمین نشست روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه

بیست و چهارمین نشست روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با حضور دکتر مزدک رادملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه و روسای مراکز آموزشی علمی کاربردی استان  در روز چهارشنبه یکم اردیبهشت ماه سال جاری در  محل مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه برگزار گردید.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم  و خوشامدگویی به حضار  به اهداف برگزاری این نشست اشاره کرد و تصریح نمود: این نشست به منظور بررسی آیین نامه ها، دستورالعمل ها و موارد و مشکلات حوزه های  آموزش، فرهنگی، دانشجویی، گسترش، پژوهش و برنامه ریزی درسی  و همچنین برنامه ریزی برای مشارکت حداکثری دانشجویان،  کارکنان و مدرسان در جشنواره قرآن و عترت برگزار گردیده است.

در حوزه خدمات آموزشی مباحث مجموعه مقررات جدید آموزشی دانشگاه، تقویم آموزشی ، نحوه پیگیری مشکلات آموزشی دانشجویان ،انتقال دانشجویان، نحوه اجرای دروس کاربینی و کارورزی و .. مورد بررسی قرار گرفت.

در حوزه گسترش، پژوهش و برنامه ریزی درسی اجرای دوره های کوتاه مدت تک پودمان، درخواست دوره ها، فعال نمودن دفاتر کارآفرینی و شورای پژوهشی مرکز، ثبت اطلاعات پژوهشی در سامانه MIS پژوهشی و ... مورد بحث قرار گرفت.

در حوزه مدرسان لزوم شرکت تمامی مدرسان در دوره های تربیت مدرس و تکمیل مشخصات مدرسان در سامانه مدرسان مطرح گردید.