برگزاری جلسه شورای تخصصی دانشجویی

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۲۸ اسلایدر اخبار
برگزاری جلسه شورای تخصصی دانشجویی

برگزاری جلسه شورای تخصصی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

کرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: جلسه شورای تخصصی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، معاون اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه و سایر اعضاء در روز دوشنبه 10 خرداد ماه سال جاری در محل واحد استانی دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه با هدف ساماندهی برنامه های تربیت بدنی و برگزاری جشنواره ورزش های همگانی و هیات های ورزشی  در سال 95، به منظور برنامه ریزی  برای جذب اعتبارات ورزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه برگزار شد.

در این جلسه مصوب گردید که اداره‌کل ورزش و جوانان استان در حد امکان سالن ها و امکانت خود را برای برگزاری اردوهای تیم های وزشی در اختیار دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قرار دهد و محل برگزاری مسابقات رشته های ورزشی در بین مراکز علمی کابردی استان تقسیم گردد و مقرر گردید که در ابتدای هر سال جهت آماده سازی تیم های ورزشی، تقویم ورشی تهیه گردد.

مهمترین قسمت جلسه به بحث و بررسی تعیین بودجه لازم برای برگزاری ورزش های همگانی و هیات های ورزشی دانشگاه  در سال 95 اختصاص یافت و اعتبار سنجی اولیه برای پیشنهاد به سازمان مرکزی دانشگاه انجام گردید.