رویداد پژوهشی ایده تاب

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۳۰ اخبار
رویداد پژوهشی ایده تاب در مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر
رویداد پژوهشی ایده تاب

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: رویداد ایده تاب با هدف آموزش و ترویج فرهنگ کارآفرینی، ایجاد کسب و کارهای نو و توسعه کسب و کارهای محلی نوپا، در محل مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر در اردیبهشت ماه سال 1395 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر، از دو کارآفرین برتر شهرستان، روسای ادارات صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان فنی و حرفه ای و صندوق کارآفرین امید شهرستان و تعدادی از کارشناسان رشته های مختلف جهت داوری ایده ها دعوت به عمل آمد.

در ابتدای این رویداد رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر  ضمن عرض خوشامدگویی به حضار به ایراد سخنانی در خصوص خلاقیت، ایده پردازی، نوآوری و کارآفرینی پرداختند. در ادامه فرایند برگزاری ایده تاب، کارتیمی، طرح های کسب و کار و جذب سرمایه تشریح گردید و کارآفرینان برتر به معرفی خود و اختراعشان نحوه اخذ تسهیلات و ثبت اختراع برای دانشجویان پرداختند.

در ادامه کارگاه عملی برگزار گردید، سوالاتی مرتبط با کارآفرینی مطرح گردید و دانشجویان شرکت کننده طرح هایی از ایده های اولیه  خود آماده نمودند که توسط مدرسان کارگاه به بحث و بررسی گذاشته شد و طرح های برتر انتخاب گردید. پس از ایشان جناب آقای عبدالهی مدیر صندوق کارآفرین امید شهرستان روانسر به بیان تسهیلات اعطایی صندوق به دانشجویان دارای ایده پرداختند.

در این رویداد جلسه پرسش و پاسخی میان مسئولین حاضر در رویداد و دانشجویان برگزار گردید و روسای ادارات، به سوالات مختلف دانشجویان در زمینه اعطای تسهیلات و امکانات پاسخ دادند.

درپایان این رویداد به کلیه شرکت کنندگان در این رویداد پژوهشی لوح یادبود اعطاء گردید.