تمدید مهلت ثبت نام دوره های کاردانی(مهر و بهمن) دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 17 شهریور

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۴۲ اخبار
تمدید مهلت ثبت نام دوره¬های کاردانی(مهر و بهمن) دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 17 شهریور
 تمدید مهلت ثبت نام دوره های کاردانی(مهر و بهمن) دانشگاه جامع علمی کاربردی  تا 17 شهریور

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی:  سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه از تمدید  مهلت ثبت نام کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای بدون آزمون این دانشگاه تا روز چهارشنبه 17 شهریورماه خبر داد.

دکتر مزدک راد ملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به استقبال داوطلبان متقاضی ثبت نام،  مهلت ثبت نام برای دوره های بدون آزمون کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ساعت 24 روز چهارشنبه 17 شهریورماه تمدید شد. داوطلبان می توانند تا روز 17 شهریورماه براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچـه راهنمـای این دوره نسبت به ثبت نام و انتخاب كد رشته محلهای مورد علاقه خود در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اقدام نمایند.