اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۴۳ اسلایدر اخبار
 اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت  دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

کرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در مرحله اول دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی خوش درخشیدند.

مسلم خشمین در رشته اذان، وحید شکوری در رشته قرائت به روش ترتیل و بهاره پانیاز در رشته قرائت به روش تحفیق به مرحله کشوری دوازدهمین جشنوراه قرآن و عترت دانشگاه راه یافتند.

لازم به ذکر است مسابقات مرحله کشوری از 6 لغایت 8 مهرماه سالجاری در استان قم برگزار می گردد.