آغاز ثبت نام پذیرش دوره های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از 17 شهریور

۱۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۴۴ اخبار

دکتر مزدک راد ملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه از  ثبت نام برای پذیرش‌ در دوره های مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی سال 95 دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه  دکتر راد ملکشاهی افزود: ثبت نام برای پذیرش‌ در دوره های مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی سال 95 ( مهر و بهمن)دانشگاه جامع علمی کاربردی از 17 شهریورماه در سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org آغاز و تا 25 شهریورماه ادامه خواهد داشت. متقاضیان باید پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، در زمان اعلام شده نسبت به  ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) براساس معدل کل کاردانی (فوق‌دیپلم)، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و با توجه به اولویت‌های بومی و غیربومی، سهمیه شاغل، آزاد، رزمندگان و ایثارگران انجام می‌شود و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.

سرپرست  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه اظهار داشت: باتوجه به اینکه پذیرش برای مهر و بهمن بصورت همزمان در این نوبت انجام میشودبه داوطلبان توصیه می‌شود قبل از درج کد رشته محل تحصیلی مورد علاقه در داخل تقاضانامه به نیمسال تحصیلی درج شده در مقابل کد رشته محل (شروع دوره تحصیلی از مهرماه یا بهمن‌ماه) توجه نمایند.