ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی

۲۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۴۸ اخبار
ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد
ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی

بت نام برای بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از 22 شهریورماه آغاز شده و تا 30 مهرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی زوج های دانشجو از 22 شهریورماه آغاز و به مدت 40 روز ادامه خواهد داشت.

دانشجویانی که تاریخ عقد آنها از یکم مهرماه 94 تا 30 مهرماه 95 باشد می توانند در این مراسم ثبت نام کنند.

حجت الاسلام وحید بلندی معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشجویان جامانده از نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی كه تاریخ عقد آنها  یکم مهرماه سال 93 تا 30 مهرماه سال 94 است در صورتی كه یكی از زوجین در حال حاضر دانشجو باشد می توانند دربیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی ثبت نام كنند.

وی افزود: همچنین در صورت اختصاص سهمیه از طرف ستاد ازدواج دانشجویی از سفر معنوی این دوره نیز استفاده خواهند كرد.

معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در مواردی كه هر دو زوج دانشجو هستند تنها یكی از آنها می توانند به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام کند.

بلندی گفت: دانشجویان باید پس از ثبت نام مدارک لازم (اصل شناسنامه، كارت ملی زوجین، عقد نامه و كارت دانشجویی) را برای تایید به مرکز تحصیلی خود ارائه کنند.

وی اظهار داشت: به دانشجویانی كه امسال در مراسم ازدواج دانشجویی ثبت نام می کنند سه بسته آموزشی ارائه خواهد شد.

معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: بسته آموزشی شماره یک قبل از اعزام زوجین به مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مركز آموزش مجازی نهاد ارائه خواهد شد.

بلندی تاکید کرد: بسته شماره 2 نیز در زمان حضور زوجین در مشهد در غالب كارگاه های آموزشی و به صورت حضوری ارائه می شود.

وی عنوان کرد: همچنین بسته شماره 3 نیز بعد از پایان سفر مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مركز آموزش مجازی نهاد به زوجین اختصاص خواهد یافت.

لازم به ذکر است، به داوطلبانی كه از بسته های آموزش مجازی استفاده و در آزمون نهایی آن شركت کنند، به قید قرعه جوایز ارزنده ای از قبیل كمك هزینه سفرهای زیارتی، سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس و غیره اهدا می شود.