اسامی پذیرفته‌شدگان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

۱۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۵۱ اخبار
اسامی پذیرفته‌شدگان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی كد رشته محل‌های متمركز دوره های کاردانی فنی و دوره های کاردانی حرفه‌ای سال تحصیلی 96- 95 (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اسامی پذیرفته‌شدگان این دوره در 361 رشته، 6 هزار 628 کدرشته محل، 856 مرکز آموزش علمی - کاربردی، 31 استان و 216 شهر در سراسر کشور اعلام شد.

وی افزود: در مجموع تعداد 103هزار و 208 نفر در این دوره‌ها پذیرفته شده‌اند که از این تعداد 34هزار و 140 نفر زن و 69هزار و 98 نفر مرد هستند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: براین اساس 33درصد پذیرفته‌شدگان دراین دوره ها را زنان و 67 درصد را مردان تشکیل می دهند.

دکتر حاتمی اضافه کرد: داوطلبان می‌توانند نتایج را از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgمشاهده کنند.

رعایت نکات زیر برای پذیرفته‌ شدگان الزامی است:

الف) براساس ضوابط مربوط به گزینش متمركز هر یك از رشته‌های تحصیلی گروه‌های آموزشی دوره‌های مذکور از بین داوطلبانی كه حدنصاب لازم را احراز كرده‌اند، براساس اولویت كدرشته محل‌های انتخابی و ظرفیت‌های تخصیص داده شده به هر سهمیه، گزینش انجام و فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان در هر كدرشته محل استخراج گردیده است.

پذیرفته‌شدگان دوره‌های مذکور لازم است در یكی از روزهای 14 مهرماه لغایت17مهرماه سال 1395با در دست داشتن مدارك مندرج در بند "ب" و با توجه به كدرشته محل قبولی به نشانی تعیین شده در جدول شماره (4) دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور مراجعه نمایند.

ب) مدارك لازم برای ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

2- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

4-  اصل دیپلم كامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن.

5-  اصل مدرك دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن.

6- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

7- گواهی اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار(برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

8- مدركی كه وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحات 3 و 4 دفترچه راهنمای پذیرش مذكور مشخص نماید. (برای برادران)

( ۱ )