در دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۵۲ اخبار
درخشش دانشجویان کرمانشاهی در دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی
در دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه خوش درخشیدند. این جشنواره از روز سه شنبه 6 مهرماه در استان قم آغاز به کار کرد و تا روز پنجشنبه 8 مهرماه ادامه داشت.

دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در 6 بخش ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری، کتبی و شفاهی و 36 رشته برگزار گردید و 12 هزار دانشجو، استاد و کارمند دانشگاه از سراسر کشور شرکت کرده اند که از این تعداد 9 هزار و 330 دانشجو و 2 هزار و 800 استاد و کارمند بوده اند.

در این جشنواره در بخش دانشجویی خانم بهار پانیاز دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه مقام اول رشته قرائت تحقیق را کسب نمود. در رشته اذان آقای مسلم خشمین دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی بنیاد شهید به مقام اول دست یافت.خانم مهسا امیری دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی در رشته داستان نویسی به مقام دوم نائل شد. در مقاله نویسی بخش پژوهشی دانشجوی مرکز امام رضا(ع) ، آقای علیرضا پیرمرادی مقام دوم را کسب نمود. مقام چهارم وبلاگ نویسی از آن آقای میعاد سروآزاد دانشجوی مرکز جهاددانشگاهی گردید.

و در بخش کارکنان خانم بهنوش تندیشه از مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی  در بخش کتبی رشته ترجمه  به مقام سوم دست یافت .

درمراسم اختتامیه این جشنواره از نفرات برگزیده با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر بعمل آمد.