آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش دوره های كاردانی دانشگاه جامع علمی كاربردی

۰۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۶۰ اخبار
كرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی سال تحصیلی 96 – 1395آغاز گردید.
آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش دوره های كاردانی دانشگاه جامع علمی كاربردی

كرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی  سال تحصیلی 96 – 1395آغاز گردید.

آقای مزدك راد ملكشاهی، رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه با اعلام این خبر افزود: كلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراكز و واحدهای آموزشی دانشگاه جامع علمی كربردی  (اعم از داوطلبانی كه در آزمون مذكورثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) می‌رساند كه برای ثبت‌نام در رشته‌های تحصیلی متناسب با مدرك دیپلم خود می‌توانند با مراجعه به مراكز و واحد های آموزشی علمی - كاربردی، از رشته‌های مورد پذیرش  در این مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذیل و با توجه به موارد مربوط از تاریخ 04/08/1395 لغایت 19/08/1395 به مراكز و واحدهای آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمایند.

ایشان در ادامه افزود : كلیه متقاضیان می‌بایستحداكثر تا تاریخ 31/06/1395 دارای مدرك سه ساله نظام جدید (فنی و حرفه‌ای، كار دانش و نظری) و یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه (چهارساله یا شش ساله نظری و فنی و حرفه‌ای) باشند وكلیه داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت‌نام از طریق مراكز و واحدهای آموزشی مربوط، بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 18.000 ( یكصد و هشتاد هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الكترونیكی در سایت سازمان اقدام نمایند. هرداوطلب منحصراً مجاز است یكی از كدرشته محلهای مربوط را متناسب با مدرك دیپلم خود كه در جدول شماره 2 دفترچه راهنمای ثبت نام و شركت در آزمون فوق مشخص شده است انتخاب نماید. (این دفترچه در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش موجود می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه در ادامه خاطر نشان نمود: پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط (در مركز و واحد آموزشی كه به آن مراجعه نموده اند) تلقی می‌شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی سازمان سنجش بصورت مشروط خواهد بود.

ایشان در ادامه افزود: در تكمیل ظرفیت دوره های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، در140 کد رشته محل در 19 مرکز آموزش علمی کاربردی با ظرفیت پذیرش حدود 4500 نفر  در 4 گروه آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در استان پذیرش خواهد داشت .

دكتر راد ملكشاهی در پایان به دوره های کاردانی سال 95 استان اشاره نمودند و تصریح نمود: گرایش های مختلف رشته های كاردانی حرفه ای و كاردانی فنی شامل حسابداری،روابط عمومی،مددكاری اجتماعی،امور فرهنگی،امور اداری،امداد و سوانح، تربیت بدنی،خدمات سلامت ،حقوق، الكترونیك،كامپیوتر، عمران، فناوری اطلاعات، معماری، صنایع دستی،گردشگری، هتلداری، هنرهای تجسمی(نقاشی،عكاسی،گرافیك)، تربیت مربی، برق، مكانیك، نقشه كشی صنعتی، امور زراعی و باغبانی، شیلات، بازاریابی، مدیریت كسب و كار، بازرگانی، جوشكاری، شیمی آزمایشگاهی، متالوژی، بازرسی جوش، شهرسازی، تجهیزات پزشكی، صنایع غذایی،كاردانی فنی كنترل، موسیقی، تصویر برداری و امور دهیاری و شوراها رشته های مورد پذیرش در دوره تكمیل ظرفیت نیمسال اول95-96 می باشند.