آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كارشناسی دانشگاه جامع علمی - كاربردی

۱۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۶۱ اخبار
كرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كارشناسی فناوری و كارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی سال تحصیلی 96 – 1395آغاز گردید.
 آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كارشناسی  دانشگاه جامع علمی - كاربردی

كرمانشاه روابط عمومی واحد استانی: تكمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های كارشناسی فناوری و كارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی  سال تحصیلی 96 – 1395آغاز گردید.

آقای مزدك راد ملكشاهی، رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه با اعلام این خبر افزود: كلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراكز و واحدهای آموزشی دانشگاه جامع علمی كاربردی  (اعم از داوطلبانی كه در آزمون مذكورثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) می‌رساند كه برای ثبت‌نام در رشته‌های تحصیلی متناسب با مدرك كاردانی خود می‌توانند با مراجعه به مراكز و واحد های آموزشی علمی - كاربردی، از رشته‌های مورد پذیرش  در این مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذیل و با توجه به موارد مربوط از تاریخ 15/08/1395 لغایت 19/08/1395 به مراكز و واحدهای آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمایند.

ایشان در ادامه افزود : كلیه متقاضیان می‌بایست حداكثر تا تاریخ 31/06/1395 مقطع كاردانی خود را به اتمام رسانده باشند  وكلیه داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت ‌نام از طریق مراكز و واحدهای آموزشی مربوطه، بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 230.000 ( دویست و سی هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الكترونیكی در سایت سازمان اقدام نمایند. هرداوطلب منحصراً مجاز است یكی از كدرشته محلهای مربوط را متناسب با مدرك كاردانی خود كه در جدول دفترچه راهنمای ثبت نام و شركت در آزمون فوق مشخص شده است انتخاب نماید. (این دفترچه در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش موجود می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه در ادامه خاطر نشان نمود: پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط (در مركز و واحد آموزشی كه به آن مراجعه نموده اند) تلقی می‌شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی سازمان سنجش بصورت مشروط خواهد بود.

ایشان در ادامه افزود: در تكمیل ظرفیت دوره های مهندسی فناوری و كارشناسی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، در 56 کد رشته محل در 15 مرکز آموزش علمی کاربردی با ظرفیت پذیرش حدود 2500 نفر در 3 گروه آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در استان پذیرش خواهد داشت .

دكتر راد ملكشاهی در پایان به دوره های کارشناسی سال 95 استان اشاره نموده و تصریح كرد: گرایش های مختلف    رشته های كارشناسی حرفه ای و كارشناسی فناوری شامل حسابداری،روابط عمومی،مددكاری اجتماعی،مدیریت امور فرهنگی، مدیریت امداد، ایمنی (سلامت)،پزشك یار ورزشی، حقوق، طراحی و الگوسازی پوشاك،كامپیوتر، عمران، فناوری اطلاعات، معماری، صنایع دستی،گردشگری، بنا های تاریخی،آسیب شناسی اجتماعی، هنرهای تجسمی(نقاشی،عكاسی،گرافیك)، موسیقی، تربیت مربی، برق، مكانیك، طراحی و نقشه كشی صنعتی، نقشه برداری، مدیریت رفاه اجتماعی، پدافند غیر عامل، حفاظت اطلاعات، صنایع شیمیایی ، متالوژی، بازرسی جوش، مهندسی فناوری جوش و مهندسی فناوری كنترل رشته های مورد پذیرش در دوره تكمیل ظرفیت مقطع كارشناسی نیمسال اول95-96 می باشند.