۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۶۲ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی استان كرمانشاه: نشست هم اندیشی و تبادل نظر روسای محترم واحدهای استانی و مراكز آموزش علمی كاربردی استان های كرمانشاه و مركزی با حضور معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی كاربردی در محل سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی مركز آموزش علمی كاربردی جهاد دانشگاهی كرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه: نشست هم اندیشی و تبادل نظر روسای محترم واحدهای استانی و مراكز آموزش علمی كاربردی استان های كرمانشاه و مركزی با حضور معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی كاربردی در محل سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی مركز آموزش علمی كاربردی جهاد دانشگاهی كرمانشاه برگزار شد.

در این نشست دكتر بزرگ حداد گفت: همفكری و هم اندیشی عامل لازم و ضروری در راه موفقیت و رسیدن به اهداف دانشگاه است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام كرد: ما سعی در جذب اندیشه ها و نظرات همكاران در واحد های استانی و مراكز آموزش علمی كاربردی داریم و در این راه از هر گونه انتقاد و پیشنهاد استقبال می كنیم.

ایشان بهره گیری از نظرات اساتید و كاركنان دانشگاه جامع علمی كاربردی را نقطه قوتی در جهت پیشرفت دانشگاه دانست و افزود این نظرات مورد ارزیابی و كارشناسی قرار خواهند گرفت و تا حد امكان استفاده خواهند شد.

دكتر بزرگ حداد در پایان سخنان خود به نظر مثبت رئیس دانشگاه اشاره كرد و گفت جناب آقای دكتر امید، بهره مندی از نظرات و پیشنهادات را امری مهم در راه رسیدن به وضعیت مطلوب در دانشگاه جامع علمی كاربردی می دانند.

در آغاز این نشست تعدادی از همكاران واحد های استانی و روسای مراكز آموزش علمی كاربردی استان های كرمانشاه و مركزی نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.

در پایان این نشست دكتر ذوالانواری رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان مركزی و دكتر راد ملكشاهی رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه از تمامی حضار و دستندركاران برگزاری این نشست تشكر كردند.

قبل از برگزاری این نشست دكتر بزرگ حداد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از مركز آموزش علمی كاربردی جهاد دانشگاهی كرمانشاه و مركز رشد فناوری و اطلاعات این مركز آموزشی بازدید نمود.