نشست صمیمانه معاون محترم اداری،مالی و مدیریت منابع دانشگاه با همكاران واحد استان كرمانشاه

۱۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۶۵ اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه: نشست صمیمانه دانشگاه جامع علمی كاربردی واحد استان كرمانشاه عصر جمعه 12/09/95 با حضور معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه در محل این واحد استانی برگزار شد.

در این جلسه پس از عرض خیرمقدم توسط دكتر راد ملكشاهی رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان،جناب آقای دكتر بدری در خصوص برنامه ها و اهداف دانشگاه جامع علمی كاربردی به ایراد سخن پرداخت.

معاون اداری،مالی و مدیریت منابع دانشگاه،آینده دانشگاه جامع علمی كاربردی را بسیار روشن و امیدوار كننده ارزیابی كرد و تصریح نمود: با توجه به مهارتی بودن رشته های دانشگاه جامع علمی كاربردی، تمایل دانشجویان به سمت این دانشگاه بیشتر شده است.

دكتر بدری حركت به سمت رشته های تحصیلی مهارتی را رسالت دانشگاه جامع علمی كاربردی خواند و افزود رویكرد دانشگاه جامع علمی كاربردی باید مهارتی باشد.

در ادامه این نشست دكتر راد ملكشاهی و كاركنان این واحد استانی ، سوالات خود و مسائل پیشه روی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه را در حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه مطرح كردند.