برگزاری چهارمین دوره مسابقات کشتی قهرمانی کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۷۳ اخبار
روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه: چهارمین دوره مسابقات كشتی آزاد و فرنگی، قهرمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی كاربردی كشور به میزبانی واحد استان مازندران و در شهر فریدونكنار با درخشش دانشجویان كرمانشاهی برگزار شد.

این مسابقات از یازدهم دی ماه با وزن كشی اوزان مختلف  آغاز شد و تا امروز چهاردهم دی ماه با حضور منتخبان استان های مختلف كشور ادامه یافت.

مراسم افتتاحیه با حضور دکتر بهرامی نسب معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی كاربردی و آقای تجلی مدیرکل محترم تربیت بدنی دانشگاه، عصر روز یکشنبه طی مراسم باشکوهی برگزار گردید.

منتخبان دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه با شركت هفت وزن در كشتی فرنگی و همچنین هشت وزن در كشتی آزاد در این دوره از مسابقات حضور داشتند و موفق به اخذ سه مدال خوش رنگ شدند.

آقای سجاد محمدی در وزن هفتاد كیلوگرم كشتی آزاد موفق به كسب مدال طلا، آقای پیمان جلیلیان در وزن 75 كیلوگرم كشتی فرنگی موفق به كسب مدال نقره و آقای سعید لرستانی در وزن 85 كیلوگرم كشتی فرنگی مدال نقره این دوره از مسابقات را بدست آوردند.

( ۱ )