نشست هم اندیشی روسای واحدهای استانی كرمانشاه، لرستان، كردستان و ایلام

۲۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۵۷۶ اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی كرمانشاه: اولین نشست هم اندیشی روسای واحد های استانی منطقه پنج دانشگاه جامع علمی كاربردی صبح امروز با حضور روسای دانشگاه های جامع علمی كاربردی استان های كرمانشاه، لرستان، كردستان و ایلام در محل واحد استانی كرمانشاه برگزار گردید.
نشست هم اندیشی روسای واحدهای استانی كرمانشاه، لرستان، كردستان و ایلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی كرمانشاه: اولین نشست هم اندیشی روسای واحد های استانی منطقه پنج دانشگاه جامع علمی كاربردی صبح امروز با حضور روسای دانشگاه های جامع علمی كاربردی استان های كرمانشاه، لرستان، كردستان و ایلام  در محل واحد استانی كرمانشاه برگزار گردید.

دكتر راد ملكشاهی ضمن عرض خیرمقدم گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه جامع علمی كاربردی ارائه نمود و تصریح كرد: تبادل نظر و برگزاری جلسات آتی راه مناسبی برای پیشبرد اهداف دانشگاه است.

رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه: خواستار تداوم نشست های هم اندیشی در سطح كارشناسان و با هدف بهبود فعالیت های دانشگاه شد.

مزدك راد ملكشاهی: بهبود نظارت بر مراكز آموزش علمی كاربردی،جذب مدرسان خبره، با تجربه و دارای سطح علمی بالا، نحوه پذیرش و جذب دانشجو در دانشگاه جامع علمی كاربردی را از موضوعات این جلسه اعلام كرد.

در این نشست در خصوص نحوه نظارت بر عملكرد مراكز آموزش علمی كاربردی، نحوه جذب مدرسان در صورت اعلام نیاز مراكز آموزشی و پذیرش دانشجو در مهرماه سال 1396 بحث و تبادل نظر شد.

همچنین پس از بحث و گفتگو در مورد مسائل مختلف دانشگاه، صورتجلسه ای مبنی بر پیشنهادات واحد های منطقه 5 دانشگاه جامع علمی كاربردی تنظیم و جهت ارائه به سازمان مركزی دانشگاه آماده گردید.

از جمله این پیشنهادات درخواست زمان مشخص برای اعلام پذیرش دانشجویان در سال آینده،درخواست دو مرحله ای شدن پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی كاربردی، تقاضای اعلام بموقع نتایج پذیرش دانشجو در سایت سازمان سنجش و پیشنهاد افزایش اختیارات واحدهای استانی بخصوص در زمینه جذب مدرسان خبره بود.

از دیگر مباحث این نشست درخواست دوره های آموزشی متناسب با پتانسیل و ظرفیت های بومی هر استان بود كه باید با تحقیق و پژوهش لازم صورت بگیرد.