آئین تجلیل از مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه به مناسبت هفته معلم

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۵۹۸ اخبار
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه: آئین تجلیل و گرامیداشت مقام معلم با حضور نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان، رئیس ، مدرسان و کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر، عصر دیروز در محل آمفی تئاتر جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه برگزار گردید.

خانم محمدی رئیس مرکز علمی کاربردی هلال احمر ضمن خیرمقدم به مدرسان این مرکز آموزشی به تجلیل از مقام شامخ معلم پرداخت.

همچنین در این مراسم حجت السلام گودرزی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه به تفصیل در خصوص مقام معلم و استاد مطالب ارزنده ای را بیان نمودند.

در پایان مراسم ضمن تقدیر از مدرسان فعال در زمینه مقاله های پژوهشی از تمامی مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه با اهدا لوح سپاس، قدردانی به عمل آمد.

شایان ذکر است مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمانشاه با بهره گیری از 87 مدرس در گروه های مختلف آموزشی به تربیت دانشجو می پردازد.