افتتاح ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در کرمانشاه/انعقاد ۳ تفاهم‌نامه

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۶۰۰ اخبار
افتتاح ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در کرمانشاه/انعقاد ۳ تفاهم‌نامه

کرمانشاه- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، از افتتاح ساختمان جدید این دانشگاه در استان و هم‌چنین انعقاد ۳ تفاهم‌نامه همکاری با استانداری کرمانشاه، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پارک علم و فناوری استان خبر داد.

مزدک راد ملکشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر، از افتتاح ساختمان جدید این دانشگاه در کرمانشاه و با حضور محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خبر داد.

وی افزود: این ساختمان در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع و زیربنای ۵۰۰ متر مربع احداث شده  که در روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، همچنین از انعقاد ۳ تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سایر نهادهای استان خبر داد و تصریح کرد: همزمان با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی ، ۳ تفاهم نامه همکاری با استانداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پارک علم و فناوری کرمانشاه به امضا می‌رسد.