گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۶۰۳ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: پس از افتتاح ساختمان جدید واحد استانی گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی استان با حضور جناب دکتر امید در سالن جلسات این ساختمان برگزار شد.
گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه

دکتر راد ملکشاهی ضمن خیر مقدم و تشکر از حمایت های ریاست دانشگاه گفت: آرزوی بیست ساله دانشگاه محقق شد و تلاش های بسیاری در جهت تاسیس این ساختمان صورت گرفت تا اکنون بتوانیم در فضایی بهتر از قبل به ارائه خدمت در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بپردازیم.

در ادامه آئین افتتاحیه ساختمان واحد استان کرمانشاه، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان به معرفی و بیان نکته نظرات خود در حضور ریاست عالیه دانشگاه پرداختند،پس از طرح مسائل از سوی روسای مراکز علمی کاربردی استان دکتر امید به ایراد سخن پرداخت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی: ضمن تبریک اعیاد فرخنده ماه شعبان و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت از دکتر راد ملکشاهی رئیس واحد استانی کرمانشاه بخاطر تلاش هایشان در جهت آماده سازی این ساختمان و تجهیز آن تشکر کردند و ادامه دادند: استان کرمانشاه علیرغم میزان بالای بیکاری ظرفیت های خوبی بخصوص در زمینه کشاورزی، گردشگری و صنایع دارد و ابراز امیدواری نمودند دانشگاه جامع علمی کاربردی بتواند در راه رفع مشکل بیکاری استان کرمانشاه قدم های موثری بردارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید کرد: امسال سال دانشگاه جامع علمی کاربردی است و در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نیز تدوین بسته اجرایی آموزش‌های مهارتی بر عهده این دانشگاه گذاشته شده است.

دکتر امید با اشاره به اینکه نزدیک به 70 درصد ظرفیت دانشگاه های مهارتی کشور مربوط به دانشگاه جامع علمی کاربردی است اظهار داشت: تربیت یک میلیون و دویست هزار دانشجو هدف برنامه ششم توسعه در سال 1400 است و این دانشجویان باید در زمینه های فنی، تخصصی و کارگاهی مهارت لازم را پیدا کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصویب و حمایت از رشته های مهارتی بنابر نیاز منطقه و استان را نزدیک شدن به هدف و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد و گفت: مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی ماموریت گرا هستند و دانش آموختگان این دانشگاه باید خلاق باشند.

دکتر امید از مذاکره این دانشگاه با سازمان صدا و سیما و نهادهای فرهنگی برای فرهنگ‌سازی در زمینه مهارت‌آموزی خبرداد و افزود: با عمل کردن به مأموریت‌های دانشگاه می توان به جامعه نشان داد نحوه آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی بسیار مناسب است.

وی از اختصاص 200 میلیارد تومان تسهیلات و تسهیلات ارزی در قانون بودجه سال 96 کشور به دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد و تأکید کرد: پس از تصویب آیین نامه های مربوط، مراکز آموزش علمی کاربردی می توانند برای تجهیز خود از این تسهیلات ملی بهره مند شوند.

دکتر امید با اشاره به اصلاح سامانه های دانشگاه از پذیرش دانشجو در شهریور ماه هر سال خبر داد و گفت: مذاکراتی با مسئولان ذیربط برای تحصیل سربازان حین خدمت صورت گرفته است.

وی اجرای تک پودمان ها را روش مناسبی برای آموزش‌های کوتاه مدت و ضمن خدمت عنوان کرد و از مذاکره با سازمان اداری و استخدامی کشور در زمینه اجرای تک پودمان های آموزشی خبرداد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به مذاکره با نماینده وزیر علوم کشور عراق، کرمانشاه را مقصد مناسبی برای دانشجویان عراقی و اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.

دکتر امید بر ظرفیت های استانی، جذب مدرسان خبره و کارآمد و اجرای صحیح واحد های عملی همچون دروس کاربینی و کارورزی در این دانشگاه تأکید کرد.