برگزاری نخستین نشست مشترک شورای پژوهش و فناوری و کمیته کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۶۲۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: نخستین نشست مشترک شورای پژوهش و فناوری و کمیته کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه در محل سالن جلسات واحد استانی با حضور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان،رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه و سایر اعضای شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، صبح چهارشنبه 28/4/96 برگزار گردید.

نشست این شورا با دستور کار بازنگری آئین نامه‌های حوزه‌های پژوهش و کارآفرینی و نیز برنامه ریزی جهت تحقق اهداف پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه در سال 1396 برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر رادملکشاهی ریاست محترم واحد استانی ضمن خوشامدگویی به حضار و معرفی اعضای جلسه، طی سخنانی به تشریح اهداف دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و نقش اساسی شورای پژوهش و فناوری و کمیته کارآفرینی واحد استانی در تحقق این امر پرداخت.

همچنین اردوان حریری کارشناس پژوهش و فناوری واحد استانی در خصوص آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه پژوهش و کارآفرینی و نیز حداقل برنامه‌های ضروری که باید در این دو حوزه به اجرا درآیند توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه اعضای شورا در خصوص موضوعات مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.