بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی از دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کرمانشاه

۰۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۶۲۷ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: عصر دیروز جناب آقای احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از ساختمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه بازدید نمود.

طی این بازدید آقای صفری در جریان روند کاری بخش های مختلف دانشگاه قرار گرفت و ابراز امیدواری کرد که ساختمان جدید واحد استانی بستری مناسب برای فعالیت در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی باشد.

دکتر رادملکشاهی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه نیز ضمن تشکر و قدردانی از تشریف فرمایی جناب آقای صفری نماینده محترم مجلس شورای اسلامی به دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه شرایط و نحوه راه اندازی و تجهیز ساختمان جدید واحد استان کرمانشاه را تشریح نمود.