آغاز ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی كاربردی از امروز

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۶۳۳ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی كاربردی از امروز 96/05/29 آغاز می شود، متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور(sanjesh.org) مراجعه فرمایید.

همچنین لیست كد رشته محل های مورد پذیرش مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمانشاه در پرتال دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كرمانشاه به آدرس اینترنتی km.uast.ac.ir  موجود می باشد.

در ضمن اسامی مراكز آموزش علمی كاربردی استان كرمانشاه به این شرح است:

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، مرکز آموزش علمی کاربردی امام رضا(ع)، مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر، مرکز آموزش علمی کاربردی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی، مرکز آموزش علمی کاربردی اسلام آباد غرب(خضرا)، مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری، مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی، مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداریهای کرمانشاه، مرکز آموزش علمی کاربردی صنعت آب و برق(مجتمع غرب)، مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر، مرکز آموزش علمی کاربردی پویا غرب، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی کرمانشاه(ماهیدشت)، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی سرپل ذهاب، مرکز آموزش علمی کاربردی فنی و حرفه ای کرمانشاه، مرکز آموزش علمی کاربردی فنی و حرفه ای سنقر، مرکز آموزش علمی کاربردی فنی و حرفه ای پاوه، مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر، مرکز آموزش علمی کاربردی میراث بیستون و مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه.

( ۱ )