در دانشگاه جامع علمی کاربردی

تشکیل سومین شورای فرهنگی- اجتماعی واحداستان کرمانشاه

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۷۲۵۲ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: سومین جلسه شورای فرهنگی- اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی اجرایی واحد استان، دکتر جلیلی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، آقای گلی گرمخانی رییس مرکز علمی کاربردی بنیاد شهید کرمانشاه، خانم شامبیاتی رییس اداره فرهنگی دانشجویی واحد استانی و همچنین مدرسان و کارشناسان فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
تشکیل سومین شورای فرهنگی- اجتماعی واحداستان کرمانشاه

این جلسه با خیرمقدم به خانم خزایی از مدرسان دانشگاه و مدعو جدید این شورا آغاز شد و با تصویب 9 مصوبه فرهنگی به پایان رسید.

در این جلسه مقرر گردید اکیپ های مددکاری اجتماعی متشکل از مدرسان و دانشجویان مراکز علمی کاربردی بنیاد شهید و بهزیستی در مناطق زلزله زده حضور یابند.

همچنین مراسم نذر کتاب و مسابقه انشاء نویسی یکی دیگر از مصوبات شورا بود که توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار می گردد.

برگزاری کارگاههای آموزشی در حوزه مهارت آموزی رفتارهای مناسب در مواجهه با زلزله توسط واحد استانی دانشگاه و اجرای برنامه های موسیقی، نقاشی و تئاتر در مناطق زلزله زده توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر با همکاری واحد استانی از دیگر مصوبات سومین شورای فرهنگی اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه بود.

در پایان اعضای شورا ضمن تاکید بر تداوم جلسات فرهنگی اجتماعی دانشگاه مقرر نمودند مراسم تقدیر از دانشجویان برتر توسط واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در تاریخ 26 آذر ماه برگزار گردد.