دراولین جشنواره گردشگری غذا و هنر کرمانشاه:

دانشجویان مرکزعلمی کاربردی میراث بیستون افتخار آفریدند.

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۹۲۴۶ اخبار
تعداد بازدید:۳۳۷۷
دانشجویان مرکزعلمی کاربردی میراث بیستون افتخار آفریدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: دانشجویان رشته آشپزی مرکزعلمی کاربردی میراث بیستون دراولین جشنواره گردشگری غذا و هنر درکرمانشاه باعنوان آشپزی ایرانی که با همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و شهرداری کرمانشاه برپا شده بود افتخار آفریدند.

در این جشنواره خانم‌ها مژگان بیداق بیگی و فرزانه روشنی به ترتیب مقام‌های اول و سوم رشته غذا را کسب کردند و آقای میلاد کلکوتی مقام اول رشته نوشیدنی سنتی را در بین تمامی شرکت کنندگان بدست آورد. 

کلیدواژه‌ها: آشپزی ایرانی دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه


( ۱ )