دراولین جشنواره گردشگری غذا و هنر کرمانشاه:
دانشجویان مرکزعلمی کاربردی میراث بیستون افتخار آفریدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: دانشجویان رشته آشپزی مرکزعلمی کاربردی میراث بیستون دراولین جشنواره گردشگری غذا و هنر درکرمانشاه باعنوان آشپزی ایرانی که با همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و شهرداری کرمانشاه برپا شده بود افتخار آفریدند.
در این جشنواره خانمها مژگان بیداق بیگی و فرزانه روشنی به ترتیب مقامهای اول و سوم رشته غذا را کسب کردند و آقای میلاد کلکوتی مقام اول رشته نوشیدنی سنتی را در بین تمامی شرکت کنندگان بدست آورد.
