مصاحبه اختصاصی رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه با خبرگزاری صدا و سیما

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۱ کد : ۶۰۷۶۰ اخبار
تعداد بازدید:۲۶۳

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه در حاشیه همایش بزرگداشت روز شوراها که با حضور فرماندار و اعضای شورای شهر، شهرداران مناطق و جمعی از مدیران و مسئولان شهری به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداریها برگزار شد، مصاحبه اختصاصی خبرگزاری صدا و سیما با رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی صورت گرفت.

دکتر حسن شرفی در این مصاحبه تلویزیونی گفت :هدف همایش شوراها ایجاد تعامل دوسویه بین شوراها، شهرداری و دانشگاه علمی کاربردی است. دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم، رسالت پرورش دانش آموختگانی را به عهده دارد که در حین تحصیل، مهارت آموزی و کارآفرینی را فرا می گیرند و توانایی ایجاد کسب و کار و اشتغال را در جامعه دارند.

وی در ادامه افزود: برگزاری این همایش، آغازیست برای عملیاتی نمودن تحقق شعار سال 1401 مقام معظم رهبری درخصوص تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین و در تعامل با شهرداریه نیز دانشگاه آمادگی لازم را برای حل مسائل شهری در دانشگاه با استفاده از مدرسان و دانشجویان و ایده پردازان دارا می باشد.