کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی در محل کار، در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه برگزار شد

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۷ کد : ۶۱۴۹۲ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه: کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی در محل(محیط) کار در این دانشگاه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی و بسیج کارمندی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی حجت الاسلام و المسلمین بهمنی رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه به تشریح شرایط و رفتار صحیح در محیط کار، مطابق با دستورات اسلامی پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین بهمنی گفت: هدف از کار، کسب روزی حلال است و روزی حلال در محیط کار با انجام صحیح وظایفی که به شخص محول گردیده، حاصل می شود.
وی عمل به دستورات الهی و انجام صحیح وظایف کاری را یکی از جلوه های توحید افعالی دانست و گفت: تکریم ارباب رجوع بر نماز اول وقت ارجحیت دارد و عقب افتادن کار ارباب رجوع با طولانی کردن زمان نماز، اشکال شرعی و قانونی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین بهمنی ادامه داد: در محل کار باید از سخن چینی و پشت سر همکار صحبت کردن خودداری نمود و شایسته است که نحوه برخورد و خلق و خوی کارمند با همکاران و ارباب رجوع با متانت و مهربانی باشد.
رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه تصریح کرد: توان سنجی توسط شخص و پرهیز از پذیرفتن کارهایی که توان اجرای آنها از عهده شخص بر نمی آید، از شرایط احراز مسئولیت در محل کار است.
حجت الاسلام و المسلمین بهمنی، امانت داری، صداقت با همکار و ارباب رجوع، پرهیز از تملق و چاپلوسی و پذیرفتن مشکلات محل کار را از شرایط سبک زندگی اسلامی در محل کار اعلام کرد و افزود: در محیط کار باید از هرگونه رفتاری که در سایرین ذهنیت منفی ایجاد می نماید، خودداری شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: محل کار یک مکان عمومی و رسمی است و باید آداب و قوانین حضور در آن رعایت شود، همچنین در محل کار به شکلی رفتار نماییم که عدم حضور ما در آن محیط کاملا محسوس باشد و خاطرات خوبی از خود بجای بگذاریم.