نشست روسای مراکز علمی کاربردی استان کرمانشاه با سرپرست دفتر هماهنگی امور واحدهای استانی دانشگاه

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۱۴۹۹ اخبار
تعداد بازدید:۲۳۲

به گزارش روابط عمومی واحد استانی کرمانشاه، نشست سرپرست دفتر هماهنگی امور واحدهای استانی دانشگاه با روسای مراکز علمی کاربردی استان و همکاران واحد استانی برگزار شد.

دکتر سعید نظری در این نشست گفت: اتفاقات و رویدادهای جدیدی برای دانشگاه در حال رخ دادن است، حرکت دانشگاه به سمت آموزشهای کوتاه مدت بایست مستمر و مداوم باشد.

وی در ادامه با اشاره به تعامل مستمر واحدهای استانی با ادارات و دستگاه های دولتی افزود: در برنامه ششم و هفتم توسعه سهم آموزشهای مهارتی افزایش پیدا کرده است و با  با تدبیر و تلاش و برنامه ریزی می بایست به درصد مورد اشاره برسیم.

نظری با تاکید بر گفتمان و تعامل بیشتر با نمایندگان مجلس خاطرنشان کرد: در این تعاملات بایست حرف های بزرگ زده شود و با همکاری و کمک  دانشگاه را به اعتلای کمی و کیفی  برسانیم. در همین راستا اقدامات جهادی برای توسعه دانشگاه بسیار ضروری است.

وی در پایان ضمن اشاره به اصلاح بودجه ستاد مرکزی دانشگاه و تاکید بر تعامل هیات رئیسه محترم و معاونین با واحدهای استانی، درخصوص لزوم از بین بردن موانع بر سر راه آموزشهای کوتاه مدت با روسای مراکز علمی کاربردی استان به گفتگو نشست.