برگزاری دوره آموزشی تربیت مدرس آشنایی با نظام علمی کاربردی ویژه متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۶۱۵۳۰ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۲
دوره آموزشی تربیت مدرس آشنایی با نظام علمی کاربردی ویژه متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۱۸ خرداد ماه در محل واحد استانی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد استانی کرمانشاه ، این دوره‌‌ آموزشی ویژه متقاضیان جدید تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد که درفراخوان شهریور ماه 1400 اقدام به ثبت درخواست مدرسی نموده و فرآیندهای پذیرش و مصاحبه  طی شده است.

شایان ذکر است دوره های تربیت مدرس با هدف ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان مطابق دانش و فناوری روز،  باز آموزی و تقویت اطلاعات علمی و مهارتی مدرسان،  ایجاد زمینه لازم جهت تبادل اطلاعات بین مدرسان حوزه های تخصصی مشترک برگزار می شود.