آغاز طرح ملی حفظ قرآن کریم دانشگاهیان

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۰ کد : ۶۱۵۷۲ اخبار
آغاز طرح ملی حفظ قرآن کریم دانشگاهیان

به نقل از شـــورای هماهنگـی فعالیــت‌های قـرآن و عتـرت دانشگاهیان کشور وابسته به نهـاد نماینـدگی مقـام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طرح ملی حفظ قرآن کریم دانشگاهیان آغاز شد.

در این طـرح، هـر دانشگاه کلاس‌های مجزایی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می‌کند و بسته به شرایط،ممکن است کلاس‌هـا به‌ صـورت حضوری یا مجـازی و یا ترکیبی برگـزار شود. پیش از برگـزاری کلاس‌های آمــوزش حفــظ، آزمونی جهـت تعیین سطح برگزار می‌شود.

افـرادی که موفــق به حفـظ ۱۰، ۲۰ یا ۳۰ جـزء قـرآن شـونـد، می‌تواننــد با شـرکـت در آزمـون‌های حفظ سازمـان اوقاف و سازمـان دارالقرآن از امتیازات در نظر گرفته‌شده برای حافظان مانند اخذ مدرک کارشناسی یا ارشد در رشتــه‌های علــوم قرآنــی بـدون تحصیـل در دانشگاه و تحصیل رایگان در دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی استفاده نمایند.

خانواده دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اساتیـد، کارمندان و خانواده دانشگاهیان می‌توانند با ارسـال عدد 1 بـه سامانـه 3000886 می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای  https://www.nahad.ir/ مراجعه فرمائید.

( ۱ )