نشست شورای رسانه و کمیته تبلیغات پذیرش دانشجو در مهرماه ۱۴۰۱ واحد استانی کرمانشاه برگزار شد

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۶ کد : ۶۱۵۸۷ اخبار
تعداد بازدید:۲۲۶

به گزارش روابط عمومی واحد استانی کرمانشاه، نشست شورای رسانه و کمیته تبلیغات پذیرش با محوریت پذیرش دانشجو در مهرماه 1401 و با حضور روسا و مسئولین روابط عمومی مراکز آموزش علمی کاربردی استان در روز سه شنبه  مورخ 24 خردادماه در سالن جلسات واحد استانی کرمانشاه برگزار شد.

دکتر شرفی رئیس واحد استانی با تاکید بر همکاری مراکز آموزشی درخصوص نحوه جذب دانشجو افزود: در پذیرش دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری فرصت خوبی برای بکارگیری تجربیات سنوات گذشته مراکز در اختیار واحد استانی قرار خواهد داد که با توجه به تنوع گسترده کدرشته محل های مصوب در دفتر گسترش دانشگاه، انتظار جذب حداکثری دانشجو در استان را داریم.

دکتر شرفی با اشاره به فضای مجازی بعنوان ابزار کارآمد اطلاع رسانی گفت: 49 کدرشته محل جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مهرماه سال جاری به تصویب شورای گسترش دانشگاه رسیده است و می بایست با اطلاع رسانی هدفمند در قالب مشخص و یکسان با ستاد مرکزی دانشگاه در مراکز آموزشی، هنرستانها، دبیرستانها، اماکن صنعتی و ... کدرشته های جدید و همچنین کدرشته های تمدیدی را معرفی نموده و مخاطب خود را جذب نماید.

وی با تقدیر از تلاش های همکاران مراکز آموزشی بر تلاش و همت مضاعف و همه جانبه برای پذیرش و جذب دانشجو در مهرماه 1401 تاکید نمود.

رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز با اشاره به اثر تبلیغات و اطلاع رسانی هدفدار گفت : واحد استانی با تمام قدرت حامی مراکز آموزشی استان جهت جذب حداکثری دانشجوی مهارتی است.

در ادامه این نشست روسای مراکز آموزشی استان به تشریح برنامه های تبلیغی و اطلاع رسانی خود پرداخته و ضمن اعلام آمادگی با کمیته تبلیغات پذیرش هریک مسئولیتی را به عهده گرفتند.

( ۱ )