کدرشته های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در پذیرش مهرماه ۱۴۰۱ اعلام شد

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۶۱۷۷۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۲۷

به گزارش روابط عمومی واحد استانی کرمانشاه، دکتر حسن شرفی در خلال نشست مطبوعاتی خود عناوین کدرشته محل در مقطع  کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری را اعلام کرد.

وی با تاکید بر افزایش 48 رشته جدید و کاربردی در استان گفت: با توجه به نیاز بازار اشتغال و خلاء های بوجود آمده در برخی رشته های دانشگاهی، ضرورت ایجاد رشته های کارآفرین و مهارت محور در استان احساس می شد که بحمدالله با تصویب 48 کدرشته محل جدید برای دانشگاه علمی کاربردی استان، این نیاز در پذیرش دانشجوی مهرماه 1401 مرتفع خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری از استقبال جوانان و علاقمندان از کدرشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان گفت: کمک به اشتغال جوانان و خانواده ها در اولویت آموزشهای مهارت محور علمی کاربردی است.

جهت ثبت نام در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر روی لینک https://register2.sanjesh.org/Reg_Jamekarshenasi140103 کلیک نمائید.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه لیست کدرشته های کارشناسی ناپیوسته اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور را به شرح ذیل اعلام  می کند:

لینک دانلود فایل

( ۳ )