رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
بنا بر این گزارش این رویداد با هدف : شناسایی و حمایت از ایدهها و طرحهای جدید بهمنظور راهاندازی کسب و کارهای خانگی - تعریف مدلهای مشارکت با سایر نهادها برای شتابدهی به فعالیتهای کارآفرینی و همچنین اشتراک گذاری توان نخبگان داخل با ظرفیت مردمی و یافتن راه حلهای نوآورانه در شهریور ماه سال جاری برگزار شد.
شایان ذکر است در پایان این رویداد از بین ایده ها ی ارائه شده چهار ایده برتر با رای داوران به شرح زیر انتخاب شدند:
- نفر اول: صدف صدقی با ایده دلیش آرت
- نفردوم: پانیذ السادات مدائنی با ایده فینگر فود پانادی
- نفر سوم: خاطره بهروز با ایده پروتئینی خاطره
- بهاره مرادی با ایده بهار کیک لند
