رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۳ کد : ۶۹۲۹۰ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۹۴
رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنا بر این گزارش این رویداد با هدفشناسایی و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های جدید به‌منظور راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی - تعریف مدلهای مشارکت با سایر نهادها برای شتابدهی به فعالیتهای کارآفرینی و همچنین  اشتراک گذاری توان نخبگان داخل با ظرفیت مردمی و یافتن راه حلهای نوآورانه در شهریور ماه سال جاری برگزار شد.

شایان ذکر است در پایان این رویداد از بین ایده ها ی ارائه شده چهار ایده برتر با رای داوران به شرح زیر انتخاب شدند:

  1. نفر اول:  صدف صدقی با ایده دلیش آرت
  2. نفردوم: پانیذ السادات مدائنی با ایده فینگر فود پانادی
  3. نفر سوم:  خاطره بهروز با ایده پروتئینی خاطره
  4. بهاره مرادی با ایده بهار کیک لند