در مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی:جشنواره غذاهای سنتی و محلی

۰۷ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۵۵۹۸ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۸۷
در مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی:جشنواره غذاهای سنتی و محلی
در مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی:جشنواره غذاهای سنتی و محلی

کرمانشاه، روابط عمومی واحد استانی: مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی استان کرمانشاه با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با عادات غذایی و شیوه تغذیه اقوام مختلف ساکن در منطقه غرب کشور و نیز جلوگیری از اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای آماده و فست فودها ، اقدام به برپایی جشنواره غذاهای سنتی و محلی در محل مرکز نمود.

در این جشنواره دختران جوان دانشجو با کمک و همراهی خانواده بخصوص مادران خویش ضمن تحقیق در مورد انواع غذاهای محلی که با استفاده از انواع گیاهان و سبزیهای خوراکی خودروی بهاری تهیه می شوند اقدام به طبخ 27 نوع غذای سنتی و محلی نمودند.

در ادامه این جشنواره دکتر رحیمی سرپرست مرکز ضمن اشاره به خواص داروئی و درمانی بسیاری از این گیاهان وحشی بهاری که بصورت خودروی در دامنه کوهها و دشتهای استان می رویند به مزیت های این منابع غذایی فراموش شده که روزگاری سفره های مردم را رنگین می نمود اشاره نمودند