با معرفی برترینها
اولین رویداد شتاب آشپزی در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه به کار خود پایان داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان: عصر روز یکشنبه 19 اسفند 1397 اولین رویداد شتاب آشپزی در این دانشگاه با حضور شرکت کنندگان، مسئولین دانشگاه و دانشجویان در محل باغچه مینو واقع در شهر صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.
صاحبان صنایع غذایی، رستوران داران و عموم علاقهمندان به آشپزی و طبخ غذا و شیرینی و... شرکت کنندگان این رویداد آشپزی بودند.
در ابتدای مراسم دکتر رادملکشاهی در گفتگو با روابط عمومی واحد استانی، گفت: 90 آشپز از گروههای سنی و اصناف مختلف کاری در این رویداد شتاب آشپزی حضور دارند و جوایز ارزندهای به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
در ادامه دکتر مسعود نصیری از داوران رویداد شتاب آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه ضمن گفتگو با شرکت کنندگان گفت: با توجه به تلاش آشپزان حاضر در این رویداد، کار داوری بسیار مشکل است و من از همه شرکت کنندگان تقدیر مینمایم.
همچنین مهندس قاسمی مسئول واحد پژوهش و کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه در ابتدای مراسم گزارشی از روند برگزاری این رویداد آشپزی ارائه داد.
دکتر نصیری از مدرسان دانشگاه، خانم ملکی از مدرسان خبره آشپزی، آقای زینالدین مدیر مجموعه باغچه مینو و خانم صیفوری داوری اولین رویداد شتاب آشپزی این دانشگاه را بر عهده داشتند.
در پایان از نفرات برگزیده شده توسط هیات داروان، مسئولین دانشگاه و مدیریت باغچه مینو تقدیر شد و هدایای اعلام شده به آنها اهدا گردید.
